ជូនចំពោះគ្រួសារផារ៉ាហ្គន ដើម្បីចូលរួមអបអរ ព្រះរាជពិធីច្រត់ព្រះនង្គ័ល យើងខ្ញុំសូមជម្រាបលោក លោកស្រី ប្អូនៗសិស្សានុសិស្ស និងបុគ្គលិកទាំងអស់ឱ្យបានជ្រាបថា សាលានឹងឈប់សម្រាកចំនួន ១ ថ្ងៃ ពោលគឺនៅថ្ងៃព្រហស្បតិ៍ ទី១៩ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០២២។ ចូលរៀនវិញនៅថ្ងៃសុក្រ ទី២០ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០២២។ ក្នុងឱកាសព្រះរាជពិធីនេះដែរ យើងខ្ញុំសូមជូនពរលោក លោកស្រី ប្អូនៗសិស្សានុសិស្ស និងបុគ្គលិកទាំងអស់ ជួបប្រទះតែសុភមង្គល និងវិបុលសុខគ្រប់ៗក្រុមគ្រួសារ។🌿Dear Paragon Community, We would like to inform all students and parents, teachers and staff that on Thursday, 19th May, 2022 there will be no classes for the observance of the Royal Ploughing Ceremony. Classes will resume on Friday, 20th May, 2022.Have a safe and happy holiday!🌿

View on Facebook

នៅសល់ពេលតែ ៤ ថ្ងៃទៀតនិង ដល់កម្មវិធីទស្សនកិច្ចស្វែងយល់ដោយផ្ទាល់អំពីមត្តេយ្យសិក្សាអន្តរជាតិផារ៉ាហ្គន!🎉🥳សូមលោក លោកស្រីអញ្ជើញមកស្វែងយល់អំពីសាលារៀនយើងខ្ញុំ ដោយជួបពិភាក្សាជាមួយបុគ្គលិកពីសាខាមត្តេយ្យសិក្សា បឋមសិក្សា និងវិទ្យាល័យ ព្រមទាំងស្វែងយល់បន្ថែមអំពីបែបបទនៃការសុំចុះឈ្មោះចូលរៀន។កម្មវិធីនេះ លោក លោកស្រីនឹងទទួលបានព័ត៌មានលម្អិតអំពីសាលា កម្មវិធីសិក្សា ពីបុគ្គលិកយើងខ្ញុំ ព្រមទាំងសប្បាយរីករាយ និងសកម្មភាពកម្សាន្តផ្សេងៗ ជាមួយបុគ្គលិករបស់សាលា។ តាមរយៈការលេងហ្គេមជាមួយកូនៗ ការទទួលទានភេសជ្ជៈ និងអាហារសម្រន់ថែមទៀតផង! 🍩🍨សូមចូលរួមជាមួយយើងខ្ញុំនៅថ្ងៃសៅរ៍ ទី ២១ ខែ ឧសភាឆ្នាំ២០២២ ចាប់ពីម៉ោង ៨:៣០ ព្រឹក ដល់ ៣:៣០រសៀល នៅសាលារៀនអន្តរជាតិផារ៉ាហ្គន សាខាមត្តេយ្យសិក្សា! សូមចុះឈ្មោះតាមតំណភ្ជាប់ខាងក្រោម៖ forms.gle/3NnFbRVLqxsJdo9a8Paragon ISC Kindergarten Open House is only 4 days away!🎉🥳Stop by to check out our great activities, meet the Kindergarten, Primary and Secondary admissions staff, and learn more about our admissions process.Know more about the school, its curriculum, and its staff and enjoy some fun activities offered by our partners that will allow you and your kids to interact in a playful way as well as enjoy complimentary food and refreshments! 🍩🍨Dinosaurs AliveKrispy Kreme CambodiadooziiFly Phnom PenhBright Education Consultant & TravelJon's CoffeeDairy QueenGarden City Water Park ហ្គាឌិនស៊ីធី វ៉តធើផាកJoin us this Saturday, on May 21st, from 8:30AM – 3:00PM at the Kindergarten! Please, register from the link below: forms.gle/3NnFbRVLqxsJdo9a8

View on Facebook

សហភាពសហជីពសិស្សនៃសាលារៀនអន្តរជាតិផារ៉ាហ្គន (Paragon Student Union) បានផ្តួចផ្តើមផ្សព្វផ្សាយស្តីអំពី ការប្រឆាំងការយាយី ការធ្វើបាប និងការគំរាមកំហែង (Anti-Bullying) ចំពោះសិស្សានុសិស្សក្នុងកម្រិតអនុវិទ្យាល័យ។ ពួកគាត់បានសិក្សាស្រាវជ្រាវរួមគ្នាដើម្បីស្វែងយល់ពីអត្ថន័យនៃពាក្យ "ការយាយី" និងបានធ្វើបទបង្ហាញអំពីទម្រង់ផ្សេងៗនៃការយាយីនេះ ដូចជាការប៉ះពាល់ផ្លូវកាយ ផ្លូវអារម្មណ៍ ពាក្យសំដី និងតាមប្រព័ន្ធអ៊ីនធឺណេតជាដើម។ ក្នុងសកម្មភាពផ្សព្វផ្សាយដល់សិស្សានុសិស្ស យើងខ្ញុំជាគណៈគ្រប់គ្រង សូមចូលរួមគាំទ្រយ៉ាងពេញទំហឹងនូវការគោរពនិងឱ្យតម្លៃសិទ្ធិមនុស្ស សិទ្ធិកុមារ ហើយធ្វើយ៉ាងណាដើម្បីធានាបានថា សិស្សានុសិស្សរបស់យើងអាចសិក្សារៀនសូត្របានប្រកបដោយនិរន្តរភាព ដែលមានការគាំទ្រ ការយកចិត្តទុកដាក់ និងការផ្ដល់ជូននូវសុវត្ថិភាពឱ្យបានប្រសើរបំផុត។ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅដល់សហភាពសហជីពសិស្សនៃសាលារៀនអន្តរជាតិផារ៉ាហ្គន ដែលបានចាប់ផ្ដើមផ្សព្វផ្សាយការងារនេះប្រកបដោយភាពមមាញឹក ដើម្បីលើកកម្ពស់ការយល់ដឹងអំពីបញ្ហានៃការយាយីធ្វើបាប ឬគំរាមកំហែង ព្រមទាំងជំរុញឱ្យមានការក្រោកឈរឡើងតស៊ូមតិដើម្បីដោះស្រាយបញ្ហាប្រឈមនានា។🙏🏻🌿At the Paragon ISC Secondary campus, members of the Paragon Student Union Paragon ISC Student Union initiated another Anti-Bullying Campaign for lower grades. They explored the term "bullying" and presented types such as physical, emotional, verbal, and cyberbullying.In the anti-bullying campaign, we advocate human rights and children's rights and ensure that our students learn in an environment that is supportive, caring, and safe. Thank you, PSU members, for taking this great initiative to raise awareness about bullying and encourage students to stand up to it.🙏🏻🌿#paragonisc #cambodia🇰🇭 #phnompenh #internationalschools #cis #abettertomorrow #AntiBullyingCampaign #staysafe

View on Facebook

នាឱកាសដ៏មហានក្ខត្តប្ញក្សនៃព្រះរាជពិធីបុណ្យចម្រើនព្រះជន្មគម្រប់ ៦៩ យាងចូល ៧០ ព្រះវស្សា ព្រះករុណាជាម្ចាស់ជីវិតតម្កល់លើត្បូង ព្រះបាទសម្តេច ព្រះបរមនាថ នរោត្តម សីហមុនី ព្រះមហាក្សត្រ នៃ ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជាទូលព្រះបង្គំជាកូន ចៅ ចៅទួតទាំងអស់គ្នា សូមព្រះរាជានុញ្ញាតក្រាបបង្គំទូលថ្វាយនូវព្រះសព្ទសាធុការពរ សូមព្រះអង្គទ្រង់ ប្រកបដោយព្រះរាជសុខភាពល្អបរិបូណ៍ ព្រះកាយពលមាំមួន ព្រះជន្មាយុយឺនយូរជាងរយព្រះវស្សា ព្រះបញ្ញាញាណវាងវៃ ដើម្បីទ្រង់គង់ប្រថាប់ជាម្លប់ ដ៏ត្រជាក់ និងសេចក្ដីសុខ ដល់កូន ចៅ ចៅទួត របស់ព្រះអង្គជានិច្ចនិរន្តរ៍។ ក្រាបបង្គំទូលថ្វាយពីគណៈគ្រប់គ្រង បុគ្គលិក លោកគ្រូ អ្នកគ្រូ និងសិស្សានុសិស្ស នៃសាលារៀនអន្តរជាតិផារ៉ាហ្គន។On the occasion of His Majesty The King Norodom Sihamoni’s 70th Birthday, we wish to offer our heartfelt prayers and extend the felicitations of the whole Paragon International School Community to His Majesty.