ប្អូនៗបានខិតខំរៀនសូត្រ និងត្រៀមលក្ខណៈបានយ៉ាងល្អ។ សូមជូនពរសំណាងល្អក្នុងការប្រឡងនេះ!You have studied hard and prepared well. Good luck with your exam!

View on Facebook

សូមអបអរសាទរសិស្សានុសិស្សនៃសាលារៀនអន្តរជាតិផារ៉ាហ្គន សាខាវិទ្យាល័យរបស់យើង ដែលមានសមត្ថភាពខ្ពស់នៅក្នុងវគ្គជម្រុះអនឡាញ នៃការប្រកួតប្រជែងឃឺផឺនីខឹសអូឡាំព្យាដ (Copernicus Olympiad) និងត្រៀមឡើងទៅប្រកួតនៅជុំអន្តរជាតិនៅថ្ងៃទី២២-៣០ ខែមករា ឆ្នាំ២០២៣ ក្នុងក្រុងហ៊ូស្តុន រដ្ឋតិចសាស់ សហរដ្ឋអាមេរិក។🎉🤩 គួរបញ្ជាក់ថា ការប្រកួតប្រជែងឃឺផឺនីខឹសអូឡាំព្យាដ គឺជាការប្រកួតប្រជែងអន្តរជាតិដ៏ល្បីល្បាញមួយនៅលើពិភពលោក ដែលមានមូលដ្ឋាននៅសហរដ្ឋអាមេរិក ដោយមានសិស្សានុសិស្សចាប់ពីថ្នាក់ទី៣ ដល់ទី១២ ចូលរួមប្រកួតលើវិញ្ញាសាគណិតវិទ្យា រូបវិទ្យាវិទ្យាសាស្ត្រពិត និងតារាសាស្ត្រ។ សិស្សានុសិស្សឆ្នើមមកពីជាង ២៦ ប្រទេស បានធ្វើការប្រកួតប្រជែងគ្នា ដើម្បីបង្ហាញពីសមត្ថភាព និងចំណេះដឹងអំពីវិទ្យាសាស្ត្រពិត។ សូមអបអរសាទរ និងគាំទ្រប្អូនៗទាំងអស់គ្នា!🥳Congratulations to our Secondary Campus students, for their outstanding performance in the Online Elimination Round of the Copernicus Olympiad and for qualifying for the Global Round on January 22-30, 2023, in Houston, Texas USA.🎉🤩To give a brief overview, the Copernicus Olympiad is a US-based globally renowned international competition platform where students from 3rd to 12th grade participate in Mathematics, Physics, Natural Science, and Astronomy competitions. The students competed with top students from over 26 countries to demonstrate their natural sciences knowledge. Once again, congratulations, we are all rooting for you!🥳#paragonisc #Cambodia🇰🇭 #phnompenh #InternationalSchools #CIS #Accredited #conpernicus #olympiad #science #ABetterTomorrow #staysafe

View on Facebook

សូមរីករាយទស្សនាវីដេអូខ្លីបង្ហាញពីការធ្វើពិសោធសប្បាយៗរបស់ប្អូនៗកុមារកម្រិតមត្តេយ្យសិក្សា!🤩 ក្នុងម៉ោងធ្វើពិសោធនេះដែរ ពួកគាត់បានស្វែងយល់អំពីពិភពជុំវិញខ្លួន តាមរយៈការសង្កេត ការរុករក និងការធ្វើចំណែកថ្នាក់វត្ថុផ្សេងៗទៅតាមប្រភេទរបស់វា។ គោលបំណងនៃការធ្វើពិសោធបញ្ចូលការលេង គឺដើម្បីពង្រឹងសមត្ថភាពរបស់ប្អូនៗកុមារក្នុងការសង្កេត ការគិតបែបអរូបី និងជំរុញឱ្យកុមារស្រឡាញ់វិទ្យាសាស្រ្ត។ 🔬🌏 នៅក្នុងវីដេអូនេះ ប្អូនៗកុមារកម្រិតមត្តេយ្យសិក្សារបស់យើងបានស្វែងយល់ពីភ្នំភ្លើង កម្អែភ្នំភ្លើង និងសម្ភារៈផ្សេងៗដែលចាំបាច់ត្រូវប្រើក្នុងការធ្វើពិសោធ។🌋 Let’s have a sneak peek at Nursery’s Sensory Exploration Session!🤩During sensory exploration, kids learn about the world around them and make sense of the many new things through examining, discovering, and categorizing. Sensory play builds observational skills and abstract thinking and encourages experimentation in kids.🔬🌏In this video, our Nursery kids explored the volcano, lava, and different material structures through experiments.🌋#paragonisc #cambodia🇰🇭 #phnompenh #internationalschools #cis #accredited #SensoryExploration #SensoryPlay #experiment #abettertomorrow #staysafe

View on Facebook

កាលពីសប្តាហ៍មុន សិស្សានុសិស្សនៃសាលារៀនអន្តរជាតិផារ៉ាហ្គន សាខាបឋមសិក្សា បានចូលរួមកម្មវិធីប្រកួតប្រកបអក្សរ (Spelling bees) វគ្គផ្ដាច់ព្រ័ត្រ។ 🐝 ការប្រកួតប្រជែងនេះត្រូវបានបែងចែកជាពីរដំណាក់កាល ពោលគឺវគ្គជម្រុះ និងវគ្គផ្ដាច់ព្រ័ត្រ។ វគ្គជម្រុះត្រូវធ្វើឡើងនៅតាមថ្នាក់រៀននីមួយៗក្នុងម៉ោងភាសាអង់គ្លេស ហើយសិស្សឆ្នើមចំនួន ១៥ រូប ត្រូវបានជ្រើសរើសដើម្បីតំណាងកម្រិតថ្នាក់រៀននីមួយៗនៅក្នុងវគ្គផ្ដាច់ព្រ័ត្រ។ មាតាបិតា អាណាព្យាបាល សិស្សានុសិស្ស និងលោកគ្រូ អ្នកគ្រូរបស់យើងក៏បានចូលរួមគាំទ្រ និងទស្សនាកម្មវិធីនេះផងដែរ។ នេះជាការប្រកួតប្រជែងមួយដ៏ស្វិតស្វាញ ក្នុងគោលបំណងសាកល្បងសមត្ថភាពប្រកបអក្សររបស់ប្អូនៗសិស្សានុសិស្សយើង។ ☺️ សូមអបអរសាទរបេក្ខជនវគ្គផ្ដាច់ព្រ័ត្រ និងថ្លែងអំណរគុណដល់មាតាបិតា អាណាព្យាបាល លោកគ្រូ អ្នកគ្រូ និងប្អូនៗសិស្សានុសិស្សទាំងអស់ដែលបានចូលរួមកម្មវិធីនេះយ៉ាងច្រើនកុះករ!🏆🥳Over the last week, primary campus students participated in a Spelling Bee competition - Final Rounds.🐝The competition was divided into two stages - Elimination rounds and Final Rounds.Elimination rounds were conducted in class during English sessions, and the top 15 spellers in each grade level were qualified for the Final rounds. On the Final rounds, the finalists' parents, students, and teachers were present to show their support. It was a very tense, but ultimately a significant event to test the students' spelling skills.☺️Congratulations to all the finalists and participants!🏆🥳#paragonisc #Cambodia🇰🇭 #phnompenh #InternationalSchools #CIS #Accredited #spellingbee #ABetterTomorrow #staysafe